U komt met openbaar vervoer.

U stapt uit op station Beverwijk. U gaat vanuit het station linksaf richting CineWorld. Bij CineWorld steekt u over en loopt u rechtdoor. U steekt bij de stoplichten nogmaals over. U bevindt zich nu in de Vondellaan. Rechts van u is het RKZ. Hier aangekomen neemt u de 1e straat links. Dit is de Akerendamlaan. Aangekomen bij de verkeersheuvel gaat u links de Beecksanghlaan in. Na 200 meter ziet u rechts van u (aan de overkant van Scheijbeeck Park) Villa "Beeckzangh".

 

U komt met eigen vervoer:

Vanaf de snelweg neemt u de afslag Beverwijk richtingcentrum. Bij het 2e stoplicht gaat u rechtsaf **. Dit is de Velserweg. Bij het volgende stoplicht gaat u linksaf. Dit is de Vondellaan met rechts het RKZ. Hier gaat u bij de 1e straat linksaf. Dit is de Akerendamlaan. Vervolgens rechtdoor over de verkeersheuvel Caspar van Baerlehof in waar u gratis kunt parkeren. U loopt terug naar de verkeersheuvel en gaat daar rechtsaf de Beecksanghlaan in. Na 200 meter ziet u rechts van u Villa "Beeckzangh".
** Let op het navigatiesysteem van TomTom geeft aan rechtdoor te gaan richting Wijk aan Zee, maar de afslag op de Rijk de Waalweg rechtsaf de Beecksanghlaan in, is permanent afgesloten.

 

Afdrukken